Ez az ízletes adalék eredetileg Oroszországból származik, majd gyorsan népszerű lett a világ több táján is. Bátran mondj ellent a hagyományos recepteknek és szokásoknak, és ne csak húsvétkor használd! Ha reszeltél már tormát, tudhatod, hogy nem csak hosszadalmas procedúra ez, hanem – a hagymapucoláshoz hasonlóan- könnyekkel kísért tevékenység. Ezt a trükkös procedúrát kikerülheted, egy előkészített verzióval.A hétköznapi ételekhez is nagyon jól alkalmazkodik a csípős, friss ízvilága, és egy-két praktikával, különleges frissítőket varázsolhatsz belőle. Például próbáld helyettesíteni a reggeli turmixot vagy kávét egy pohár paradicsomlével, melybe keverj egy kanálnyi tormát. Naná, hogy magadhoz térsz tőle!Tedd különféle mártogatósokhoz (tojáskrém, avokádókrém, sajtkrém), pürésített krémekhez, halételekhez, salátaszószokhoz, majonézhez. Nagyon jól kombinálható az orosz konyhák másik népszerű növényével, a céklával. Szinte bármilyen céklás savanyúsághoz, főételhez hozzáadhatod. Egy-két aranyfalatot is összedobhatsz, ha összeházasítod a tormát és a sonkát.
890Ft
Készleten, 48 órán belül fűszerezhetsz
Tömeg | 30 g |
---|